Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki wołowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 500 gram
margaryna 3 łyżki
olej 4 łyżki
mąka 3 łyżki
cebula 1 sztuka
przyprawa kucharek 2 łyżki
grzyby leśne 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki wołowe

Mięso pokroić w 5 plastrów i cienko rozbić, oprószyć pieprzem i obtoczyć w mące. Margarynę i olej rozpuścić na patelni. Bitki smażyć z obu stron. Cebule i grzyby pokroić w plastry. Dodać do mięsa, podsmażyć, przyprawić przyprawą do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 31.08.2011 22:33
pyszności
jolaxa 20.06.2011 16:11
pycha
ElizaT 24.05.2011 13:33
pewnie smaczne
Joanna67 13.05.2011 15:30
lubię blitki
Anna169Hosz 07.03.2011 07:13
Bardzo lubię.
Pati8 16.12.2010 20:23
nawet łatwe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak