Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg w sosie musztardowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 2 sztuki
musztarda 1 słoik
kefir 500 ml
cytryna 1 szt
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg w sosie musztardowym

naczynie żaroodporne wysmarować masłem i ułożyć w nim przyprawioną wcześniej rybkę. Kefir zmieszać z musztardą i wyciśniętym sokiem z cytryny, polać rybę i piec w rozgrzanym piekarniku ok 30-40min

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak