Składniki:
marynowane płaty śledziowe | 30 dag |
marchewka ugotowana | 15 dag |
zielona fasolka szparagowa | 15 dag |
ogórki konserwowe | 10 dag |
cebula biała | 10 dag |
majonez | 3 łyżki |
śmietana 12-procentowa | 3 łyżki |
papryka marynowana | 10 dag |
marynowane płaty śledziowe | 30 dag |
marchewka ugotowana | 15 dag |
zielona fasolka szparagowa | 15 dag |
ogórki konserwowe | 10 dag |
cebula biała | 10 dag |
majonez | 3 łyżki |
śmietana 12-procentowa | 3 łyżki |
papryka marynowana | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: