Nadzienie pomidorowe do naleśników

Nadzienie pomidorowe do naleśników

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    1 kg
  • mąka

    4 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • ser żółty

    5 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory pokroić w grube plastry, posypać mąką i smażyć na oliwie. Obrumienić z obu stron, oprószyć solą i pieprzem. Dodać utarty żółty ser, wymieszać i poddusić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

27.06.2012 18:17
fajne

Iwona51

30.12.2011 10:21
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat