Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane jajka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
mąka 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szklanki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane jajka

4 jajka gotować 5 minut. Obrać, obtoczyć w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Następnie wrzucić do frytkownicy i smażyć 2 minuty. Wyłożyć na papierowy ręcznik, oprószyć solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 13.01.2014 09:20
Ciekawa odmiana dla jajek.
Katarzyna59 21.05.2013 09:52
bardzo fajne
olkaaa 08.03.2012 09:05
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak