Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kolorowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 30 dag
szynka konserwowa 10 dag
ogóek kiszony 1
rzodkiewka 5
papryka konserwowa 0.5 strąka
kiełki pszenicy 1 łyżka
czosnek 2 ząbki
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kolorowa

Ser zetrzec na tarce o małych otworach .Wędlinę drobno posikac ,jaja pokroic i rozetrzec widelcem .Ogórek ,rzodkiewkę i paprykę drobniutko pokroic .wszystkie składniki starannie wymieszac lub zmiksowac ,dodac przyprawy ,roztarty czosnek i tyle majonezu ,by pasta miała odpowiednią konsystencję

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 07.05.2013 08:04
podoba mi się ta pasta :-)
manaika 22.06.2012 09:22
już mi się podoba!
caroline1983 18.05.2012 12:27
musi byc pyszna
zdzislawa2 26.03.2012 11:53
super
barbara11561 22.05.2011 05:22
Fantastyczna pasta:)
cukiereczek 30.04.2011 19:40
super
SmacznaPyza 06.04.2011 09:24
często robię takie różne pasty - świetna odmiana zamiast plastra wędliny
ben-ka 02.11.2010 10:02
Ciekawy przepis.
Łucja1 13.10.2010 14:00
ciekawa jestem jak smakuje?
marta639 18.09.2010 12:41
Świetna pasta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak