Zielone szparagi z serami na liściach sałaty

Zielone szparagi z serami na liściach sałaty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pęczek zielonych szparagów

    1/2
  • ser lazur

    50 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

- Szparagi myjemy, odcinamy twarde końcówki, gotujemy al dente. Osączamy z wody. Kroimy w ukośne plastry.
- Liście sałaty myjemy, osuszamy i rwiemy. Układamy na talerzu. Na sałacie układamy plasterki szparagów, sery, pomidorki i doprawiamy. Posypujemy posiekaną natką pietruszki.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marcia71

23.05.2011 00:15
fajne ale składniki niekompletne

etka

01.10.2010 12:57
cudownie piękna! :)

Grażyna13

14.09.2010 13:39
Fajna sałatka !

Aleksandra55

29.08.2010 22:17
Wygląda apetycznie :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat