Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tosty z oregano i ziólami prowansalskimi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 1 szt
masło do smażenia do smaku
wędlina 30 dkg
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
ser gouda 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: tosty z oregano i ziólami prowansalskimi

chlebek z zewnątrz smarujemy masłem, do środka wkładamy plaster wędliny, sera i posypujemy ziołami i oregano. przyklejamy drugą kromką i wkładamy do nagrzanego wcześniej opiekacza. grzać ok.5min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak