Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekana rybka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba
cebula
olej do smażenia
Kucharek przyprawa uniwersalna
śmietana 12%
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekana rybka

rybke solimy i pieprzymy nastepnie smazymy na patelni z obu stron układamy w naczyniu żaroodpornym warstwowo na tej samej patelni podsmażamy drobno posiekana cebulę na złocisty kolor dodajemy troszke wody i kucharka nastepnie do smeitany dodajemy troszkę ciepłego płynu z patelni i mieszamy nastepnie całość wlewamy na patelnie doprowadzamy do wrzenia solimy i pieprzymy i tak przygotowana zalewe dodajemy do naszych rybek rybki zapiekamy w piekarniku około 30 minut najlepiej smakuje na drugi dzień jak wszystkie smaki sie wymieszaja :)
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 20.07.2011 10:21
pycha
Jolanta40 20.12.2010 20:15
chętnie bym skosztowała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak