Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt
majonez 2 łyżki
szczypiorek 1 łyżka
seler 1/2 bulwy
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i sera

Makrele dokładnie oczyszczamy z ości i rozdrabniamy.
Kawałek selera obieramy i trzemy na tarce o małych oczkach.
Później skrapiamy go sokiem z cytryny i dodajemy do makreli.
Dodajmy majonez i pokrojony szczypiorem, mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 28.02.2011 18:36
Fajny przepis
Gonia555 28.02.2011 18:36
Fajny przepis
eli82 23.12.2010 09:37
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak