Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt
jajko 2 szt
szczypiorek
musztarda 2 łyżeczki
jogurt naturalny 7 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę dokładnie oczyszczamy z ości i rozdrabniamy.
Jajka gotujemy na twardo, następnie należy je zetrzec na tarce o małych oczkach. Szczypiorek drobno pokroić.
Do miski z makrelą dodajemy jajka, szczypiorek,
musztardę i jogurt naturalny (musi być dośc gęsty)
i wszystko razem mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 15.03.2012 12:15
bardzo lubię taką pastę i zazwyczaj w takiej postaci spożywam makrelę :)
Edyta38 30.05.2011 08:07
pyszna
Gonia555 05.02.2011 16:39
Ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak