Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbki gesie duszone

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z gęsi 50 dag
cebula 4 szt
mąka 2 łyżki
natka pietruszki 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbki gesie duszone

Pokrojone wątróbki oprószyć mąką i usmażyć na rozgrzanym oleju. Oddzielnie na oleju zrumienić posiekaną cebulę, dodać do watróbek, oprószyć solą i pieprzem, skropić wodą i dusić pod przykryciem około 10 minut. Wyłożyc na talerze, posypać zieleniną. Podawać do pieczywa..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 28.06.2012 09:34
pyszne
Iwona51
Iwona51 29.03.2011 11:44
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak