Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

baranina z ogórkami kiszonymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina 500g
ogórki kiszone 4
cebula 1
ząbki czosnku 4
koncentrat pomidorowy 3łyzki
białe wino szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: baranina z ogórkami kiszonymi

mieso skroić w kostke i zarumienić na tłuszczu. Ogórki, cebule skroic w kostke. czosnek przecisnąc przez praske i dodac do miesa. Mieso podlewac winem, dodac cebule i ogórki, dodac przecier pomidorowy. Gotować do miekkości i w razie potrzeby podlewac wodą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 16.12.2010 08:02
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak