Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szpinakowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 0,5 kg
wołowina z kością 200 g
makaron 1 paczka
sól do smaku
śmietana 2 łyżki
mąka 2 łyżki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szpinakowa

Wołowinę ugotować z kostka bulionową aż zmięknie do wywaru dodać szpinak zagotować. Ze śmietanę i mąkę rozrobić z wodą dodać do wywaru zagotować. Makaron ugotować według przepisu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 01.03.2013 08:46
napewno smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak