Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera topionego z parówkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser topiony 20 dag
masło 2 łyzki
parówki 10 da
natka pietruszki 1 łyżka
grzybki marynowane, posiekane 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera topionego z parówkami

Parówki bardzo drobno posiekać a następnie zmiksować z dodatkiem sera topionego i masła. Następnie dodać posiekane grzybki marynowane i natkę pietruszki. Podawać z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 13.12.2012 20:55
smaczności
mela25 24.08.2012 07:11
pyszna
Motorek 09.05.2012 09:57
super
anulka69 02.03.2012 09:06
fajny pomysł
ewaa 30.05.2011 20:40
takiej pasty jeszcze nie robiłam ,muszę koniecznie ją zrobić brzmi ciekawie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak