Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane cebulą i natką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 10 dag
jajko 2 szt
pieprz, sól do smaku
pieczarki 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane cebulą i natką

pieczarki umyć i oddzielić kapelusze od trzonów. cebule kroimy w kostkę i podduszamy. Dodajemy posiekane trzony pieczarek i natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.i napełnić tym farszem kapelusze pieczarek. Później panierować pieczarki w jajku i tartej bułce. i smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron az do zarumienienia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 19.02.2011 14:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak