Pieczarki nadziewane cebulą i natką

Pieczarki nadziewane cebulą i natką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    10 dag
  • jajka

    2 szt
  • pieprz, sól

    do smaku
  • pieczarki

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki umyć i oddzielić kapelusze od trzonów. cebule kroimy w kostkę i podduszamy. Dodajemy posiekane trzony pieczarek i natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.i napełnić tym farszem kapelusze pieczarek. Później panierować pieczarki w jajku i tartej bułce. i smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron az do zarumienienia.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

19.02.2011 14:48
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat