Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurczak w panierce miodowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dramstiki z kurczaka 10
miód 125ml
sól
pieprz
musztarda 6łyzki
ocet winny 4łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: kurczak w panierce miodowej

Wszysttkie składniki prócz udek rozmieszac ze sobą. udka wrzucic do plastikowej torby i zalac płynem. Potrzebac tak, aby każdy kawałek mięsa dokładnie sie wymoczył. Włozyc worek na godzine do lodówki. Po wyjęci układac na siatce z piekarnika i piec w 170\' przez 40minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak