Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do mięs

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki zielone 5 dag
ser biały 1/2 kg
marynowane papryczki peperonii 10 sztuk
papryka po 3 strączki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do mięs

Paprykę kroimy w cienkie paseczki, oliwki miksujemy. Całośc łączymy z otartym serem białym, doprawiamy sola i pieprzem, aby była lepsza konsystencja można dac odrobinę jogurtu naturalnego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak