Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażon pierogi z grybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 1 kilogram
sól do smaku
olej do smażenia
pieprz
Ciasto: 500 (na pierogi)

Przepis i sposób przygotowania na: smażon pierogi z grybami

Grzyby moczymy 2 godziny, nasepnie gotujemy do miękośći, drobno kroimy , przyprawiamy sola i pieprzem, ciasto http://www.doradcasmaku.pl/przepis/54423/ciasto-na-pierogi-bez-jajek.html wAŁKUJEMY WYCINAMY KRĄŻKI, wkładamy trochę farszu lepimy pierogi. Gotujey 5 minut od mometu wypłynięia na wieżk. PO wyjęciu obsmażamy na rozgrzanej oliwie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak