Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 op
oliwa 6 łyżek
ocet winny 2-3 łyżki
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i ostudzić.
Przyrządzić sos: oliwę rozetrzeć z solą ziołową, dodać ocet winny - całość bardzo dobrze wymieszać.
Fasolkę polać przygotowanym sosem i posypać drobno posiekaną natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak