Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
cebula 1
majonez 1 łyzka
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i sera

Jajka ugotuj na twardo. Kiedy ostygną, obierz je ze skorupek i posiekaj w drobna kosteczkę. Ser żółty zetrzyj na tarce. Cebulę i makrelę pokrój. Dodaj majonez. Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą dokładnie.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 15.12.2010 11:18
Uwielbiam pasty - proste, pyszne i pożywne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak