Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka rzodkiewkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewek 1 peczek
śmietany 18% 5lyz
ziół prowansalskich 1 lyzeczka
Koperek suszony Prymat 1 lyzeczka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surowka rzodkiewkowa

Rzodkiewki oczyścić, opłukać i osuszyć. Zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Przełożyć do miski. Następnie dodać śmietanę, zioła prowansalskie, suszony koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać . polecam szybka i łatwa:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 10.04.2011 07:50
Fajniutka.
Marzena40 31.03.2011 08:55
uwielbiam rzodkiewki
Krystyna32 11.03.2011 06:53
polecam
Kate131 19.12.2010 09:24
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak