Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 10 sztuk
pieczarki 1 kg
majonez 300 ml
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane pieczarkami

pieczarki udusic, podsmazyc, bardzo drobno pokroic i wymieszac z majonezem. jaja ugotowac na twardo, przekroic na pół, wyjac zoltka, ktore dorzucamy do pieczarek i powstaly farsz umieszczamy w dziurach po zoltkach, calosc posypujemy sola

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak