Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada wołowa z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 2łyzki
grzyby leśne 100g
sól
pieprz
wołowina 400g (z udźca)
ryż 80g (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: rolada wołowa z grzybami

Wołowine marynowac w przyprawach przez 12godz po c\\zym zbić młotkiem do mięsa na cienko i posmarować musztardą. Grzyby ugotowac i połaczyc z ryzem. Mase również wyłozyc na mieso. Całosc zawinac w nitke, aby sie nie rozwalala, włozyc do naczynia zaroodpornego i piec ok 1,5 godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak