Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz jajeczny do naleśników

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5
ryż 300g
cebula 1
masło 2łyzki
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz jajeczny do naleśników

Ryż ugotować według opisu na opakowaniu.
W między czasie ugotować jajka na twardo po czym je obrać i pokroić w drobną kostkę.
Następnie cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle.
Do cebuli dodać ryż, jajka oraz natkę pietruszki.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak