Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne z sosem tatarskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 0,5 kg
jajko ugotowane na twardo 4 szt
mąka 2 łyżki
tłuszcz do smażenia
pomidor 2 szt
majonez 3 łyżki
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne z sosem tatarskim

Filety rybne oprószyć solą i pieprzem, otoczyć w mące i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Położyć na półmisku, ryby obłożyć ćwiartkami jajek ugotowanych na twardo, pomidorów pokrojonych w cząstki i drobno posiekaną cebulą. Warzywa zalać majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 19.11.2011 09:51
super
mehia 01.03.2011 20:23
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak