Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z rzodkwią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew 50 dag
sok z limonek 50 ml
sok z pomarańczy 75 ml
miód 1 łyżeczka
sól
pieprz
pepperoni 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z rzodkwią

Rzodkiew obrać i zetrzeć na grubej tarce.Przełożyć na sito i posypać połową łyżeczki soli.Pozostawić na 20min.Przepłukać zimną wodą,odsączyć.Paprykę przekroić na pół,usunąć pestki,pokroić w paseczki.Sok z limonek i z pomarańczy połączyć z miodem.Wymieszać rzodkiew z papryką,sokami i miodem.Dodać sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andrzej10 17.10.2012 08:36
godne polecenia
maciek7 08.10.2011 19:52
pycha
Justyna70 20.09.2011 09:33
brzmi świetnie!
agnieszka137 09.09.2011 22:48
apetyczny
Kopiko1983 05.09.2011 06:36
Fajny przepis :)
joanna77 25.08.2011 21:25
super
Ania67 19.05.2011 22:54
super
Agnik 31.03.2011 13:37
dodatek do grilla
aginaa 08.03.2011 13:10
fajne
romanrafal
romanrafal 22.02.2011 15:10
fajne
m1monika 17.12.2010 16:53
muszę spróbować :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak