Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z koprem włoskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Bulwa kopru włoskiego 25 dag
bazylia 1 pęczek
kwaśna śmietana 4 dag
sok z cytryny 1 łyżka
sól
anyż 0,5 łyżeczki
likier anyżowy 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z koprem włoskim

Bazylię opłukać,listki pokroić w paski.Koper włoski oczyścić i zetrzeć na grubej tarce.Wymieszać z bazylią,likierem anyżowym,śmietaną,sokiem z cytryny i anyżkiem.Posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna70 20.09.2011 09:35
bardzo fajny!
aleksa123 18.09.2011 20:04
ciekawy przepis
Agnik 17.09.2011 13:34
super
agnieszka137 09.09.2011 22:49
smaczny
Kopiko1983 05.09.2011 06:38
Pyszny!
joanna77 25.08.2011 21:26
pyszny
Ania67 19.05.2011 22:55
świetny
Ania67 19.05.2011 22:55
świetny
m1monika 12.02.2011 16:32
super!!!
Marzena40 18.12.2010 15:39
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak