Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Banany pod pierzynką

4.0
(21)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółty ser
sok z cytryny
cynamon Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Banany pod pierzynką

Połwoki banana smazymy na masle i skraplamy cytryna, by nam sie nie pociemnialy. Wkladamy je do naczynia zaroodpornego i posypujemy cynamonem. Przykrywamy plasterkami sera i pieczemy w 150 stopniach ok 10 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariposas 25.01.2011 17:19
Ciekawe, ciekawe
Katarzyna/kate1980 14.12.2010 19:13
super przepis daję 5

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak