Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pory w szynce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 3
szynka konserwowa 150g
sos beszamelowy 300ml
ser żółty 75g

Przepis i sposób przygotowania na: pory w szynce

Pory pociąc na kawałki dl ok 3-4cm. Wrzucic do wrzacej osolonej wody i gotować ok 5min. Wyjąc osuszyc i zawinąc w plastry szynki. Ułozyc w naczyniu do zapiekania polac beszamelem i posypac startym serem. Zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak