Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rostbef pieczony

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rostbef 1 kg
słonina 10 dag
ocet 0,5 szklanki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rostbef pieczony

Mięso natrzeć solą wymieszaną z pieprzem, polać gorącym octem i pozostawić pod przykryciem na 2h. Słoninę pokroić w słupki i naszpikować nią mięso. Następnie położyć mięso na grillu lub w piekarniku na rożnie i piec około 1 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona32 18.02.2014 14:36
pycha super
Katarzyna59 13.10.2012 16:58
apetyczne mięsko
Angelika10 10.05.2012 21:13
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak