Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa biała z prodiża

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 3 szt.
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa biała z prodiża

Kupujemy białe kiełbaski (najlepiej cienkie). Układamy w naczyniu żaroodpornym, wcześniej nacinamy. Wstawiamy na dolny ruszt prodiża, w temp. 160 stopni. Na patelni na masełku podsmażamy cebulkę pokrojoną w krążki. Kiełbasę zapiekamy około 15 minut, następnie posypujemy podsmażoną cebulką i dalej zapiekamy, aż cebulka lekko się podpiecze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 13.02.2013 18:11
pycha:)
Mariusz17 04.11.2011 20:59
kiedyś spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak