Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne panierowane z ketchup

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 0,5 kg
pieczarki 10 dag
szałwia 0,5 łyżeczki
rozmaryn 0,5 łyżeczki
sok z cytryny 2 łyzki
ketchup 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne panierowane z ketchup

Na patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć filety rybne i pokrojone pieczarki, usmażyć. Oprószyć rozkruszoną szałwią i rozmarynem, skropić sokiem z cytryny, podlać ketchupem. Poddusić na wolnym ogniu około 5 minut. Podawać z ryżem i zieloną sałatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 18.02.2014 21:50
Ciekawy pomysł.
zuzanna_z 12.07.2012 12:01
smacznie brzmi
anulka69 22.05.2012 11:57
supr lubię takie
anulka69 22.05.2012 11:57
supr lubię takie
Angelika10 19.05.2012 00:45
pycha
Halusia 30.06.2011 22:46
Pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak