Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda letnia 4 łyżki
cukier 4 łyżki
margaryna 0.5 kostki
kakao 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Wodę zagotowac z cukrem .Do tego dodac mniej jak 0.5 kostki margaryny.Gdy się roztopi dodac kakao i dobrze rozetrzec .Gotową polewa polac dowolny placek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 26.05.2012 22:05
pyszne wykończenie wielu ciast i deserów
jeta72 22.05.2012 10:29
fajna :-)
eeee 22.01.2012 10:57
zrobiłam na ciasto dzieki za przepis
smakoszek 01.01.2012 12:48
super
magical66 14.11.2011 16:30
świetna
magical66 14.11.2011 16:30
świetna
Krzysztof42 18.08.2011 15:53
dobra na sernik
Anna210 27.04.2011 09:21
tez taka robię :)
agata1722
agata1722 07.04.2011 18:03
zawsze można zrobić jak się nie ma innej dekoracji do ciast
Łucja1 10.10.2010 19:21
prosta i zawsze twardnieje!
Margo1 27.09.2010 07:17
a ja kupuję gotową i mam spokój
ben-ka 02.08.2010 09:23
Ja mam przepis na polewę,którą można zepsuć a to dletego,że nie wolno jej zagotować:)
IZABELA29 20.05.2010 07:09
łatwa i zawsze wychodzi ,bo cóż by miało się w niej zepsuc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak