Składniki:
twaróg | 1 kost. |
mięso pieczone | 20 dkg |
cebula | |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 szt. |
koperek | pół pęczka |
mleko | 1/2 szkl. |
kasza manna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
natka pietruszki | pół pęczka |
groszek | 15 dkg |
ser żółty | 2 (tarty) |
twaróg | 1 kost. |
mięso pieczone | 20 dkg |
cebula | |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 szt. |
koperek | pół pęczka |
mleko | 1/2 szkl. |
kasza manna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
natka pietruszki | pół pęczka |
groszek | 15 dkg |
ser żółty | 2 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: