Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do kulebiaka z mięsa i pieczarek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso pieczone 30 dag
pieczarki 30 dag
masło 10 dag
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
ryż 1 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do kulebiaka z mięsa i pieczarek

Pieczarki pokroić w ćwiartki i obrumienić na maśle, mięso pokrojone w drobną kostkę wymieszać z ryżem, pieczarkami i jajkiem. Nadzienie przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 19.10.2012 13:06
muszę spróbować
mehia 16.02.2011 18:40
apetyczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak