Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle z morszczuka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z morszczuka 70 dag
jajko 2 szt
mąka 1 łyzka
sól do smaku
pieprz do smaku
majeranek 2 łyżeczki
natka pietruszki 2 łyżeczki
smalec 3 łyzki
estragon 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z morszczuka

Podzielone filety na porcje natrzeć rozkruszonymi ziołami, oprószyć solą i pieprzem, otoczyć w mące a następnie w roztrzepanych jajkach. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu, ułożyć na półmisku, posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 03.02.2014 09:57
smaczne danie
Katarzyna59 13.09.2012 10:39
pyszne
IlonaAlbertos 04.05.2011 08:20
Muszą smakować znakomicie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak