Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny mintaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z mintaja 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szklanki
olej 5-6 łyżeczek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny mintaj

Filet z mintaja obficie posypać przyprawą do karkówki,pieprzem ziołowym.Doprawić do smaku solą,obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 12.03.2012 20:30
ależ pomysł! pozostaje tylko spróbować
Barbara/zuza22_85 30.12.2011 21:17
pycha
Grażyna13 12.11.2011 18:51
smakowity !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak