Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gyros z kapustą pekińską

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
kapusta pekińska 60 dkg
ogórki kwaszone 7 szt
kukurydza 1 szt
cebula czerwona 7 szt
majonez w/g uznania
keczup w/g uznania
śmietana w/g uznania
przyprawa gyros 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gyros z kapustą pekińską

Podwójną pierś kurczaka pokoić w kostkę,udusić z przyprawą gyros,kapustę drobno pokroić i skropić oliwą i pozostawić na 15 min.Ogórki pokroić w kostkę i cebulę w w pół plasterkii wkadziemy warstwami;
I-Warstwa-piersi z kurczaka,gyros
II-warstwa-1/2 kapusty,majonez,keczup,gyros
III-ogórki,gyros
IV-kukurydza,gyros
V-cebula,gyros
VI-1/2 kapusty,majonez,keczup,gyros

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cbeti 15.12.2010 17:48
uwielbiam tą sałatkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak