Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słodkie nadzienie z migdałów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 30 dag
cukier puder 2 łyżki
jajko 2 szt
herbatniki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Słodkie nadzienie z migdałów

Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, połączyć z posiekanymi migdałami i pokruszonymi herbatnikami. Dodać ubitą pianę z białek, wymieszać. Nadzienie idealne do rogalików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 23.05.2012 17:03
fajne
Angelika10 07.11.2011 20:19
Nigdy nie robiłam takiego nadzienia warto spróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak