Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka grzybowa z makaronem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zupa grzybowa 1 opakowanie
mielona wołowina 400 g
biała kapusta 500 g
cebula 2 szt
makaron 200 g
ser mozarella 200 g
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka grzybowa z makaronem

Cebulę i kapustę posiekać. Makaron ugotować. Ser pokroić w kostkę. Mięso smażyć na oleju ok 20 minut. Następnie dodajemy warzywa i wsypujemy zupe grzybową. Wlewamy szklankę gorącej wody i dusimy całość ok. 20 minut. Na koniec dodajemy makaron i ser. Całość zapiekamy w naczyniu żaroodpornym ok 30 minut w temp. 200 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 05.04.2012 19:17
z zupa grzybową jeszcze nie jadłam
Zoso 16.05.2011 21:35
moja dziewczyna lubi takie dania
Gonia555 01.05.2011 10:29
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak