Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki serowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 200 g
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
wykałaczki
ser żółty 200 (plastry)
serek homogenizowany 1 (naturalny)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki serowe

Serek utrzeć z rozpuszczoną żelatyną. Na tacy układać warstwami żółty ser i szynkę, przekładając je serkiem. Wstawiamy do lodówki. Gdy serek zgęstnieje, całość kroimy w małe kostki. Nadziewamy je na wykałaczki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak