Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z grochu

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

słonina 40 g
groch 400 g
sól
cebula 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z grochu

Namoczony groch, ugotować następnego dnia w tej samej wodzie co się moczył. Gdy groch jest miękki, osolić, odcedzić, przetrzeć przez sito. Groch podgrzać, wyłożyć na salaterkę, okrasić stopioną słoniną i zrumienioną cebulką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 16.02.2011 22:58
swietne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak