Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany ser camembert II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 1 opakowanie
orzechy włoskie 3/4 szklanki
wino białe 1 mały kieliszek
seler naciowy kilka liści do dekoracji
orzechy włoskie 1 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany ser camembert II

Ser pokroić na 6 części- tak tort. Dno półmiska wykładamy liści selera naciowego. W każdy kawałek sera wbijamy z boku kpołówki orzechów włoskich. Każdy kawałek sera polejamy 1 łyżką wina, a następnie posypujemy odrobiną zmielonych orzechów. Zakąskę najlepiej podać po pół godzinie,a w każdy kawałek sera wbić wykałaczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak