Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chutney jabłkowo-brzoskwiniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 200 ml
brzoskwinie 4
jabłka 4
cebula 1
musztarda ostra 2 łyżki
sól
pomidory w zalewie 1 puszka
miód 2 łyżki
Imbir mielony Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Chutney jabłkowo-brzoskwiniowy

Brzoskwinie, jabłka, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki oprócz miodu i majonezu gotować 30 minut. Potem dodajemy miód i gotujemy jeszcze 10 minut. Po ostudzeniu łączymy z majonezem. Wyśmienite do mięsa z grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 19.10.2011 23:37
pycha
Zoso 04.09.2011 18:56
no ciekawy przepis
Gonia555 11.07.2011 20:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak