Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

passta tuńczykowo -koperkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek
ząbki czosnku 3
cebula 1
żółtego sera 20dag
śmietany 18% 5 lyzek
śmietany 18% 3 lyzki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: passta tuńczykowo -koperkowa

Tuńczyki osączyć z zalewy. Koperek opłukać, osuszyć i drobno pokroić. Czosnek obrać i zmiażdżyć przez praskę. Cebulę pokroić w małą kostkę. Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. Przygotowane wcześniej składniki przełożyć do miski. Dodać śmietanę i majonez. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i wymieszać. Gotową pastą smarować pieczywo . palce lizać polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 10.05.2011 11:38
lubię taką pastę
Marzena40 30.03.2011 12:52
pychaaaa
grazia1 16.02.2011 08:24
musi smakować wszystkim:)
Kate131 14.12.2010 07:27
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak