Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pycha łazanki z pieczarkami i cebulą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaronu łazanki 250g
cebue 3
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 3łyz
pieczarki 300g
masła 2lyz
sól 1szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pycha łazanki z pieczarkami i cebulą

Łazanki gotujemy al dente. Cebule obieramy, kroimy w drobną kostkę i rumienimy na maśle. Dodajemy obrane i pokrojone w półplasterki grzyby. Dusimy do wyparowania płynu (ok.5 minut). Dodajemy przyprawę maggi oraz makaron. Dobrze mieszamy i chwilę podgrzewamy razem na wolnym ogniu pod przykryciem. i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

grazia1 25.03.2011 19:29
pyszności super
Kate131 14.12.2010 07:28
pysznosci
Szarrikka 13.12.2010 09:28
Łazanki są super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak