Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane serem pleśniowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rokpol 20 dag
masło 3 łyżki
posiekany szczypiorek 1 łyżeczka
koperek 1 łyżeczka
majonez 1/2 łyżeczki
orzechy włoskie 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane serem pleśniowym

Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich żółtka. Rokpol rozkruszyć i zmiksować z masłem i posiekanymi orzechami, dodać majonez, sól i pieprz. Tak przygotowaną masę nakładać do połówek jajek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 05.09.2013 23:23
ciekawy przepis
IKrakowianka 24.06.2013 22:40
Smaczna propozycja
Wafelek2601 15.03.2013 10:39
smaczne jajeczka
Iwusia 05.12.2010 11:49
ciekawe, tak inaczej :)
marta639 18.09.2010 12:39
Super przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak