Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta orzechowa imieninowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek topiony 15 dag
koperek 1/2 łyżeczki
orzechy włoskie 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta orzechowa imieninowa

Orzechy należy posiekać drobniutko lub utrzeć je w moździerzu. Następnie wymieszać je z serkiem topionym i posiekanym koperkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowaną pastą smarować pieczywo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 05.06.2013 21:06
fajne smaki
aga130982 05.11.2011 12:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak